Környezet- , Munka-, Tűzvédelem
Irányítási Rendszer kiépítés
HACCP rendszer kiépítés

Környezetvédelem
Környezetvédelmi bevallások, adatszolgáltatások elkészítése
A tevékenység során használt veszélyes anyagok és készítmények, illetve azokkal végzett tevékenység ÁNTSZ bejelentése és változásjelentése
Keletkezett nem veszélyes és veszélyes hulladékok EWC besorolása
Hulladékgazdálkodási nyilvántartási rendszer kidolgozása, karbantartása
A működés során szükségessé váló környezetvédelmi mérések megszervezése, ütemezése, lebonyolítása
Szükséges engedélykérelmek elkészítése
Környezetvédelmi jogszabályok változásának nyomon követése, arról folyamatos tájékoztatás
Jogszabály megfelelőségi audit
Környezetvédelmi szabályzatok elkészítése

Munkavédelem
Kockázatértékelés
Munkavédelmi dokumentáció készítés
Egyéni védőeszköz juttatási rendjének meghatározása, beszerzése
Baleset megelőzési vállalati stratégia kidolgozása
Kémiai biztonság
Biztonsági jelzések meghatározása, beszerzése
Gépbiztonság – Időszakos biztonsági felülvizsgálatok rendjének meghatározása, elvégzése
LOTO – Kizárás/Kitáblázási rendszer kialakítása
Munkavédelmi oktatások összeállítása, lebonyolítása
Orvosi vizsgálatok rendjének meghatározása
Balesetek kivizsgálása, jelentése
Munkamegfigyelési programok kidolgozása, bevezetése
Vállalati munkavédelmi szabályozások kialakítása, bevezetése

Tűzvédelem
Tűvédelmi szabályzat készítése és folyamatos karbantartása, felülvizsgálat
Tűzriadó terv kidolgozása, valamint annak folyamatos felülvizsgálata
Tűzvédelmi elméleti és gyakorlati oktatási tananyagának összeállítása
Tűzvédelmi oktatások megtartása, nyilvántartása
Tűzveszélyes tevékenységek engedélyezésének megszervezése
Tűzveszélyes munkavégzés feltételeinek meghatározása
Tűzveszélyes anyagok tárolásának meghatározása és ellenőrzése
Tűzvédelmi szabványossági mérések elvégzése
Tűzoltó készülékek és tűzcsap szekrények telepítése, javítása, karbantartása, időszakos jogszabályokban meghatározott módon ellenőrzése
Tűzoltó vízforrások és beépített tűzjelző berendezések felülvizsgálata

Élelmiszerbiztonság
Üzlet nyitása/átvétele/változtatása esetén teljes HACCP rendszer kidolgozása
Helyszíni bejárás, Teljes dokumentációs háttér elkészítése
Üzlet megtervezése Élelmiszerbiztonsági szempontból, technológiai folyamat kidolgozása
Anyagmozgatási terv, személyi forgalom szabályozása, tisztítási, veszélyelemzés, valamint CCP fertőtlenítési, mosogatási, takarítási tervek, oktatások

Irányítási rendszerek
(ISO9001, ISO 14001, OHSAS 18001)
KIR/MIR/MEBIR rendszerek kiépítése a dokumentációs rendszertől a folyamatok bevezetésén és ellenőrzésén át a tanusítvány megszerzéséig az alábbi rendszerek tekintetében:
ISO 9001 – Minőségirányítási Rendszer
ISO 14001 – Környezetközpontú Irányítási Rendszer
OHSAS 18001 (MEBIR 28001) – Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer
Előzetes felmérés, illetve komplex javaslat és akció terv összeállítása

Hulladék szállítás
Veszélyes és Nem veszélyes hulladék szállítás és gyűjtés